MR.MORRIS

MR.MORRIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr.Morris. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 13:18 Everytime I order everything is so perfect and delicious. The chicken salad is the best! Well done to whoever prepares the food :)
20 apr 2022 om 14:02 te vroeg is ook niet fijn. en het eten was koud en de kip niet lekker
15 feb 2022 om 18:31 Zorgzaam
26 nov 2021 om 18:40 ECHT een heeeerlijk broodje op. Vega kip, zo lekker heb ik t nog niet eerder op. Ik ben bang dat ik een nieuwe verslaving heb. En even een applausje voor de manier van inpakken.
7 aug 2021 om 13:07 Gebak dat ik wilde was helaas op maar netjes gebeld om te vragen wat ik daarvoor in de plaats wilde. Bezorging was uiteindelijk wel een half uur later dan initieel was aangegeven.
23 jul 2021 om 13:51 Erg duur!! Wel lekker
13 jul 2021 om 14:03 Ijskoffie stelde helemaal niks voor, half gevuld bekertje en dat voor €5,- Broodje en groen sapje echt TOP!
4 jul 2021 om 16:45 Helaas zat er geen pesto op het broodje en was het daardoor minder lekker. Foei!
21 jun 2021 om 8:03 Gewoon meh
15 jun 2021 om 16:13 Erg lekkere ice koffie en lunch! de bezorging duurde wat langer maar dat is het enige kleine minpuntje voor mij.